Menu d'octobre

Le Relais de Montigny est heureux de vous présenter son menu du mois d'octobre,
developed around fresh and seasonal products.

The Relais de Montigny is delighted to present its october menu, crafted with fresh, seasonal ingredients.

Velouté de Potimarron aux Épices & Perfect egg
Pumpkin Velouté with Spices & Perfect Egg

Tartelette aux Champignons & Pesto à l’Ail des ours
Mushroom Tartlet & Wild Garlic Pesto

Country Terrine of the moment
Country Terrine of the moment

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Pluma de Porc confit au sirop d’Érable, Patate douce rôtie & Sarrasin grillé
Pork Pluma Confit in Maple Syrup, Sweet Potato Mash & Toasted Buckwheat

Fish of the moment, mousseline de Choux-fleur & condiment Cacahuètes
Fish of the moment, cauliflower mousseline peanut condiment

The Relay Burger

Burger Relay

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Cheese plate
Plate of Cheese
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Bavarois Automnal Pomme Spéculoos
Autumnal Bavarian Apple Speculoos

Prunes pochées au Miel, crumble de Noix & crème glacée au lait d’Amande

Honey-poached plums, walnut crumble & almond milk ice cream

Chocolate fondant & scoop of ice cream

Chocolate fondant with scoop of Ice Cream

MENUS at 29 € TTC (Entrée + Flat or flat + Dessert)

MENUS at 34 € TTC (Entrée + Plat + Dessert)

MENUS at 39 € TTC (Entrée + Plat + Cheese + Dessert)

Starter or Dessert 9 € TTC Plat 20 € TTC

Starter-Main course or Main course-Dessert : 29 €

Starter-Platter-Dessert : 34 €       

Starter-Main course-Cheese-Dessert : 39 €  

Starter or Dessert 9 € Main Course 19 €20

For all information and booking contact us at 02 35 36 05 97.